Acties & Aanbiedingen

John Lambie Energietechniek heeft regelmatig interessante acties & aanbiedingen, waardoor het nóg aantrekkelijker wordt om snel te  investeren in een toekomstbestendige, betrouwbare cv-ketel!

Nationaal Energiebespaarfonds

De Rijksoverheid maakt het mogelijk om met behulp van het Nationaal Energiebespaarfonds een gunstige Energiebespaarlening af te sluiten voor de installatie van een HR-ketel. Op deze wijze is het mogelijk om een HR-ketel, die direct eigendom is, te laten installeren, waarvan de maandlasten lager zijn dan die van een gehuurde HR-ketel die nooit eigendom zal worden.

Meer informatie is te vinden op www.ikinvesteerslim.nl.

Nu verkrijgbaar: slimme thermostaat Nefit Easy

Nefit Easy

De Nefit Easy is een slimme thermostaat op afstand te bedienen via een app. De Easy is zelflerend. Hij leert uw dagelijkse routine en stemt het warmtecomfort automatisch af op uw dagritme. De Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie via smartphones. Gaat de laatste de deur uit dan doet de Easy de verwarming vanzelf omlaag. Ook stemt hij de temperatuur af op uw persoonlijke voorkeuren. Als de koukleum van het gezin binnenstapt dan gaat de verwarming vanzelf een stapje hoger. Zo bespaart u automatisch energie.

Verder is mogelijk:

  • Een nauwkeurige grafische weergave van het gasverbruik.
  • Openhaardfunctie.
  • Douchetimer.
  • Twee extra klokprogramma’s.
  • Weersafhankelijke regeling zonder buitenvoeler.